Baconlindad torskrygg
För er som gillar min mat.
Testa detta =)
Jag lovar er att ni kommer ÄLSKA smakkombinationerna!
Vad som behövs:
Torskrygg
Bacon
Färsk Broccoli
Spetskål
Färska Sockerärtor
Färska Haricots verts
Potatis
Citron
Grädde
Knorrs sås Lemon & white wine
Salt
Citronpeppar
Stek baconskivorna så de blir lite knapriga
Salta och citronpeppra torsryggen innan du lindar in den i baconen du nyss stekt.
Släng in den i ugnen i en ungssäkerform på en 175-200grader i 20-40min (beror på om torsken är fryst eller tinad).
Sätt potatisen på kokning.
Dela spetskålen i större bitar.
Dela Hericots vertsen i 2 delar
Ös spetskålen, hericotvertsen samt sockerärtorna i pannan i fettet du som du fick av baconen och stek upp den så den blir mjuk. Salta och peppra efter smak och tycke.
Sätt brocolin på kokning.
Häll i en skvätt grädde i kålblandingen när den är färdigstekt (fått lite färg och blivit glansig och mjuk).
Stuva upp den och låt den stå på svag värme under tiden resten ska bli klart.
Fixa såsen enligt beskrivning på paketet.
Fixa en citronklyfta att pressa ut över maten när det väl är dags att äta.
SMAKLIG SPIS!
Lovar att ni INTE kommer bli besvikna.
En sann smaksensation!!!
Och yes, jag har själv komponerat ihop maträtten och även fotat min tallrik innan jsg kulle äta.
Provar mig fram i köket som jag älskar att göra =)
Testa detta =)
Jag lovar er att ni kommer ÄLSKA smakkombinationerna!
Vad som behövs:
Torskrygg
Bacon
Färsk Broccoli
Spetskål
Färska Sockerärtor
Färska Haricots verts
Potatis
Citron
Grädde
Knorrs sås Lemon & white wine
Salt
Citronpeppar
Stek baconskivorna så de blir lite knapriga
Salta och citronpeppra torsryggen innan du lindar in den i baconen du nyss stekt.
Släng in den i ugnen i en ungssäkerform på en 175-200grader i 20-40min (beror på om torsken är fryst eller tinad).
Sätt potatisen på kokning.
Dela spetskålen i större bitar.
Dela Hericots vertsen i 2 delar
Ös spetskålen, hericotvertsen samt sockerärtorna i pannan i fettet du som du fick av baconen och stek upp den så den blir mjuk. Salta och peppra efter smak och tycke.
Sätt brocolin på kokning.
Häll i en skvätt grädde i kålblandingen när den är färdigstekt (fått lite färg och blivit glansig och mjuk).
Stuva upp den och låt den stå på svag värme under tiden resten ska bli klart.
Fixa såsen enligt beskrivning på paketet.
Fixa en citronklyfta att pressa ut över maten när det väl är dags att äta.
SMAKLIG SPIS!
Lovar att ni INTE kommer bli besvikna.
En sann smaksensation!!!
Och yes, jag har själv komponerat ihop maträtten och även fotat min tallrik innan jsg kulle äta.
Provar mig fram i köket som jag älskar att göra =)
Kommentarer
Postat av: Sara
Bacon och torsk är en grym kombination!
Trackback